Számtalan inhaláló készülék elérhető a hazai piacon, de egyáltalán nem mindegy, hogy melyiket válasszuk, hiszen számos szempontot érdemes mérlegelni a döntés előtt.

Az inhalációs terápia hatékony a tüdő rendellenességek, légcsőgyulladás, asztma, hörghurut, arcüreggyulladás, krupp és allergia kezelésére, továbbá enyhíti a megfázás, allergiás irritációk által okozott rendellenességeket és csillapítja a köhögési ingert, fájdalmat és az orrdugulást, elősegítve a felköhögést.
Számtalan készülék elérhető a hazai piacon, de egyáltalán nem mindegy, hogy melyiket válasszuk, hiszen számos szempontot érdemes mérlegelni a döntés előtt.

A legfontosabbak:

  1. Milyen hatékonysággal tudja az inhalátor a porlasztott részecskéket az alsó légutakba, különösen a legtávolabb eső tüdőhólyagocskákba (ennek mérőszáma az ún . PORR mutató: 90 %-os teljesítmény már nagyon kiemelkedőnek számít).
  2. Milyen kicsi részecskékre tudja az inhalátor elporlasztani az inhalálandó anyagot, gyógyszert (ennek mérőszáma az ún . MMAD szám, ami a porlasztott részecske méretét mutatja: minél kisebb, annál hatékonyabb lesz a terápia – 3 mikronnyi méret alatt már kiemelkedőnek számít).
  3. A terápiás idő hossza.
  4. A készüléktől 1 méterre mért hangterhelés (dB).

Mediblink Panda 460 inhaláló készülék:

Orvosilag nagyon hatékonyan: 40 %-kal több porlasztott részecskét juttat el az alsó légutakba
Minél kisebbek a porlasztott részecskék, annál hatásosabb a kezelés, mert annál több részecske tud eljutni az alsó légutakba, egészen a tüdőhólyagocskákig.  A szabadalommal védett VixOne inhaláló pohárnak és az extra erős kompresszornak köszönhetően a Mediblink Panda 460 kompakt inhalátor mindössze 2,3 mikronnyi (MMAD) részecskékre bontja az oldatot, aminek köszönhetően a részecskék 90,2 % -a eljut az alsóbb légutakba (PORR). A terápia így sokkal hatékonyabb összehasonlítva egy hagyományos inhaláló teljesítményével.
44 % -kal gyorsabb terápiás idő
A szabadalommal védett VixOne inhaláló pohárnak köszönhetően a Mediblink Panda 460 inhalátor gyorsabb terápiát tesz lehetővé, mivel akár 14 percen belül is elporlasztja az 5 ml sóoldatot. 
Az NCTU egyetem független laboratóriumi vizsgálata igazolja Mediblink Panda 460 inhalátor által elért kisebb aeroszol részecskék méretét (MMAD - átlagos aerodinamikai részecske átmérő) és a hatékonyabb eljutását az alsóbb légutakba (PORR – százalékos teljesítmény a belélegezhető tartományban).  
A Mediblink Panda 460 inhalátor az egész család számára alkalmas, mert csecsemők és gyermekek, valamint felnőttek számára is tartalmaz maszkot, továbbá fúvókát, szabadalommal védett inhalátor poharat, XL 2 m-es tápkábelt és 5 tartalék szűrőt. Egyszerű használat és karbantartás. Mind a maszk, mind az inhalátor pohár egyszerűen sterilizálható az 59S UVC-LED sterilizálóval.
A Mediblink Panda 460 inhaláló szabadalmaztatott, beépített hangtompítójának köszönhetően az egyik legalacsonyabb zajkibocsátású készülék (57 dB).  Használat után az inhalátor pohár egyszerűen felakasztható tárolásra a beépített akasztóra.
Betöltés...